What surprises will the second bush term hold for the world?
v ponedeljek, 6.decembra 2004 ob 16.00 v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice TR3, Trg Republike 3, Ljubljana.
Ann Stone, ki posebej za predavanje na našem društvu pripotuje v Slovenijo, je izjemna predavateljica in odlična sogovornica. Leta 1988 je bila njena agencija imenovana kot "One of the top direct response marketing agencies in the country". Istega leta je s strani Campaigns and Elections Magazine dobila priznanje za žensko, ki je spreminjala politiko na bolje. Isto imenovanje je dobila tudi leta 1992. V več kot ducat državah je bila uspešna politična konzultantka. Sodelovala je v mnogih televizijskih oddajah, kot na primer Larry King Live, Lehrer News Hour, Good Morning America, Nightline, MTV, Politically Incorrect. Je avtorica številnih člankov v priznanih revijah. Aktivna je na mnogih področjih. Je Chairman of the Alexandria American Heart Association, bila je članica uprav (Boards): Association of Direct Mail Agencies (ADMA), The American Association of Political Consultants, The Campagna Center, Alexandria Seaport Foundation, Arts and Sciences Council of George Washington University, Alexandria Chamber of Commerce ter The Renaissance Women. Je aktivna v the Direct Marketing Club of Washington, Alexandria Society for the Preservation of Black Heritage ter Animal Welfare League. Kot Who's Who of American Women je bila imenovana v letih 2000, 2001, 2002 in 2003.

Pri organizaciji predavanja nam je znatno pomagalo Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani. Predavanje bo v angleškem jeziku.

Cenjena gostja bo pripravljena odgovarjati tudi na vaša vprašanja.

Vabljeni,

dr. Jožef Kunič,