(In) security in the Near East
V četrtek, 16. novembra 2017 s pričetkom ob 18.00 uri v pritličju poslovne stolpnice TR3, Trg republike 3 v Ljubljani.
V imenu Slovenskega društva za mednarodne odnose in Združenja Evro-Atlantski svet Slovenije Vas vljudno povabimo na predavanje, ki ga bo Dr. Eytan Gilboa, redni profesor Univerze Bar-Ilan v Izraelu, podal na temo:

"(In) security in the Near East"

Profesor Eytan Gilboa je diplomiral na Hebrew Univerzi v Jeruzalemu, doktoriral na Univerzi Harvard v ZDA, poučeval na vrsti univerz v Izraelu, ZDA in ZRN, deloval kot svetovalec najvišjih državnih ustanov v Izraelu in je bil ustanovitelj in akademski direktor Izraelskega foruma za javno diplomacijo. Ravno ta forum je organiziral njegov strokovni obisk in predavanja v Sloveniji. Profesor Gilboa je avtor večih knjig in drugih publikacij s področja mednarodnih odnosov, varnostnih študij, politologije in komunikologije. Vse to napoveduje visoko kakovost njegovega predavanja na zanimivo temo.

Vabljeni!

Mag. Bojan Grobovšek                                                                       Dr. Anton Bebler,
Predsednik SDMO                                                                              Predsednik EASS