NATO danas i sutra (NATO Today and Tomorrow) - DOGODEK ŽAL ODPADE!
V sredo, 4. septembra 2013, s pričetkom ob 15.00 uri v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice, Trg republike 3, Ljubljana
Predavateljica je magistrirala iz mednarodnih odnosov na Univerzi v Zagrebu. Svojo profesionalno kariero je začela l. 1992 kot svetovalka na Ministrstvu za znanost in tehnologijo RH ter jo nadaljevala na Ministrstvu za zunanje zadeve RH. Med l. 1995-1997 je bila direktorica Oddelka za Severno Ameriko MZZ RH, med leti 1997-2000 pa je službovala kot namestnica vodje diplomatskega predstavništva na Veleposlaništvu Republike Hrvaške v Kanadi. Po izvolitvi v Sabor RH novembra 2003 je bila imenovana za ministrico za evropsko integracijo. Po združitvi l. 2005 Ministrstva za evropsko integracijo in Ministrstva za zunanje zadeve je do l. 2008 delovala na položaju ministrice za zunanje zadeve in evropske integracije RH. Med l. 2008 in 2011 je bila veleposlanica Republike Hrvaške v Združenih državah Amerike. Leta 2011 je bila kot prva ženska imenovana za pomočnico generalnega sekretarja NATO.
Predavanje bo v hrvaščini (brez prevajanja in s povzetkom v angleščini).
Vljudno vabljeni!

Dr. Jožef Kunič                                                              Dr. Anton Bebler
Predsednik Slovenskega društva                 Predsednik Evro-atlantskega sveta Slovenije
za mednarodne odnose

DOGODEK ŽAL ODPADE ZARADI NUJNE ODSOTNOSTI PREDAVATELJICE! HVALA ZA RAZUMEVANJE!