Spoštovana, spoštovani

Vabimo Vas na predavanje z naslovom:
Smart Defence Policy - Predavatelj bo Andrew Budd
Predavanje bo:
V torek, 24. aprila 2012, ob 17.00 v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice, Trg republike 3, LjubljanaNovo (25. april 2012):

Predavanje g. Andrewa Budda: Smart Defence Policy

G. Andrew Budd je v svoji informativni predstavitvi predstavil osnovne ideje in plane zveze NATO o tako imenovani Smart Defence Policy. To temo bodo obravnavali na Vrhu NATO, ki bo potekal v mesecu maju v Chicagu. Odgovoril je tudi na številna vprašanja, ki so jih postavili udeleženci predavanja. Njegovo predavanje bo v celoti objavljeno na naši spletni strani.Vabilo:

Colonel (Retired) Andrew Budd Joined the British Army in 1975, commissioning in the Royal  Artillery.  His early years were spent in appointments in Germany and the UK, prior to attending Staff College in 1989. His staff positions have included the Operations Division of HQ BAOR in Germany, where he coordinated the deployment of UK forces to Saudi Arabia in Gulf War 1, a founding member of the teaching staff at the Kuwait Staff College and as the Chief of Operations for ISAF in Afghanistan in 2004.  Unusually, he spent the last 10 years of his military career in NATO appointments; at the Headquarters in Brussels, SHAPE in Mons and JFC Brunssum in the Netherlands.  He was responsible for NATO strategic policy, development of the Comprehensive Approach and NATO operations planning for the Balkans and Afghanistan.  His operational experience also extends to Northern Ireland, Central America and the Balkans.  His operational service has been rewarded with a mention in dispatches in 2003 for Northern Ireland and the Canadian Meritorious Service Medal in 2008 for Afghanistan.

Predavanje bo v angleškem jeziku.

Vljudno vabljeni!

         

dr. Jožef Kunič,

predsednik SDMOE-novice
Naročite se na novice in bodite pravočasno obveščeni o vseh novostih in dogodkih.
Vpišite svoj e-naslov
© 2007 SDMO - Vse pravice pridržane Politika zasebnosti Avtorji