Security and Tolerance in the Balkans
V torek, 26. oktobra 2010, ob 16.00 v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice, Trg republike 3, Ljubljana

Govorci bodo Albert Maes, Jeffrey Levett, Ljubiša Adamović.

Dr. Albert Maes (Belgija) je bivši veleposlanik EU v Beogradu, Bangkoku in Tel Avivu. Je častni profesor politologije in ekonomije na Univerzi v Namurju (Belgija), gostujoči profesor na Univerzi v Prištini ter profesor na ECPD Beograd.

Dr. Jeffrey Levett (Grčija) je profesor na UN University Peace, Direktor ECPD Regional Institute for Developing Studies, Skopje. Bil je profesor na več ameriških in evropskih univerzah. Je avtor številnih znanstvenih publikacij in nosilec več priznanj.

Akademik prof. dr. Ljubiša Adamović (Srbija) je predavatelj in dekan Podiplomskih študij na European Center for Peace and Development v okviru United Nations' University for Peace. Bil je profesor na beograjski Ekonomski fakulteti in profesor na Florida State University. Bil je gostujoči profesor na vseh kontinentih, razen Avstralije. Je avtor številnih znanstvenih publikacij in nosilec mnogih visokih priznanj.

Vljudno vabljeni!

Janez Podobnik, dr.med.                                                          dr. Jožef Kunič,

direktor ECPD Ljubljana                                                        predsednik SDMO