Afghanistan and the neighbouring region – a UK perspective - 31. marca 2010
V sredo, 31. marca 2010 s pričetkom ob 17.00 uri v pritličju poslovne stolpnice TR3, Trg republike 3 v Ljubljani.

V veselje nam je, da Vas v imenu Združenja Evro-Atlantski svet Slovenije in Slovenskega društva za mednarodne odnose vljudno povabimo na predavanje, ki ga bo Nj. E. Andrew Page, izredni in pooblaščeni veleposlanik Združenega kraljestva Velike Britanije in Severne Irske v Sloveniji, podal v angleščini na temo:

Predavatelj je l. 1987 diplomiral na univerzi Cambridge iz klasične filologije in od leta 1990 deluje v britanski diplomatski službi. Služboval je tako na večih oddelkih zunanjega ministrstva kakor tudi v diplomatskokonzularnih predstavništvih v Ukrajini, Franciji in drugje. Njegov zadnji položaj na ministrstvu je bil namestnik vodje Direktorata za zadeve Ruske Federacije, Južnega Kavkaza in Srednje Azije.

Predavanje bo potekalo v angleščini.

Dr. Anton Bebler                                                                       Dr. Jožef Kunič