INDIA AND HER ROLE IN THE WORLD
V torek, 14. oktobra 2008 s pričetkom ob 17.00 uri v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice TR3, Trg republike 3 v Ljubljani.

V veselje nam je, da Vas v imenu Združenja Evro-Atlantski svet Slovenije in Slovenskega društva za mednarodne odnose vljudno povabimo na predavanje dr. V.S. Seshadri, izrednega in pooblaščenega veleposlanika Indije v Sloveniji.

Dr. Seshadri je študiral in pridobil akademske naslove na univerzah Bangalore in Osmania v Indiji. Po vstopu v indijsko diplomatsko službo je deloval na zunanjem ministrstvu in ministrstvu za trgovino ter na diplomatsko-konzularnih predstavništvih Indije v Keniji, Belgiji, Iranu, na Tajskem in v ZDA. Bil je član indijskih delegacij na ministrskih zasedanjih Svetovne trgovinske organizacije (WTO). Od marca 2007 je dr. Seshadri prvi rezidenčni veleposlanik Indije v Republiki Sloveniji.  Predavanje bo potekalo v angleščini.

Vabljeni!

Dr. Jožef Kunič                                                                                 Dr. Anton Bebler
            Predsednik SDMO                                                                              Predsednik EASS