Evropska unija med ustavno krizo in postavitvijo novih temeljev
V ponedeljek, 23. aprila 2007, ob 17.00 uri v Okrogli dvorani v pritličju poslovne stolpnice, Trg republike 3, Ljubljana

Spoštovani,

Slovensko društvo za mednarodne odnose in Veleposlaništvo Zvezne republike Nemčije vas vabita na predavanje, ki ga bo imel eminentni direktor Centra za evropske integracije v Bonnu

Prof. dr. Ludger Kühnhardt

Prof. dr. Ludger Kühnhardt je direktor in soustanovitelj ZEI (Center for European Integration Studies) v Bonnu. Bil je pisec govorov za zveznega predsednika ZRN Richarda von Weizsäckerja, bil je gostujoči profesor političnih ved pri različnih univerzah po svetu kot tudi vodja katedre za politične vede in dekan njegove fakultete Univerze Freiburg. Ima mnogo izkušenj tako na področju sodelovanja s politiko kot na področju akademskega dela. Je avtor okrog 30 knjig.

Predaval bo v angleškem jeziku.

Prisrčno vabljeni!

Joachim Goetz                                                                        dr. J.Kunič

Veleposlanik ZRN                                                                predsednik SDMO