Politika zasebnosti

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah in se ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene.

Vse informacije so informativne narave, uporabniki pa jih uporabljajo na lastno odgovornost. Slovensko društvo za mednarodne odnose - SDMO, bo s potrebno skrbnostjo pri oblikovanju spletnih strani poizkušalo zagotavljati točnost in ažurnost podatkov vsebovanih na teh spletnih straneh.

Slovensko društvo za mednarodne odnose si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila.